Contact

Tel: 06 - 42 50 57 37
Email: info@bigcleaning.nl
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen specialistische/diepte reiniging en reguliere schoonmaakdiensten?

Het verschil tussen specialistische/diepte reiniging en reguliere schoonmaakdiensten is dat specialistische reiniging zich richt op specifieke taken die speciale technieken, apparatuur en kennis vereisen. Reguliere schoonmaakdiensten omvatten algemene schoonmaaktaken zoals stofzuigen, dweilen en afstoffen. Specialistische/diepte reiniging gaat verder en omvat bijvoorbeeld het grondig reinigen van keukens, sanitair, en het verwijderen van hardnekkig vuil of bacteriën.

Hoe garandeert Big Cleaning de kwaliteit en hygiëne bij gezondheidszorg reiniging?

Big Cleaning garandeert kwaliteit en hygiëne bij gezondheidszorg reiniging door gebruik te maken van strikte protocollen, gecertificeerd personeel en door te voldoen aan alle wettelijke eisen en richtlijnen. We werken nauw samen met zorginstellingen om te zorgen voor een optimale schoonmaak die aansluit bij hun specifieke behoeften.

Zijn de schoonmaakproducten en -methoden die Big Cleaning gebruikt milieuvriendelijk en veilig voor mens en dier?

Ja, bij Big Cleaning gebruiken we milieuvriendelijke en veilige schoonmaakproducten en -methoden. We zijn toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het beschermen van de gezondheid van onze klanten en hun omgeving.

Hoe gaat Big Cleaning te werk bij cleanroom reiniging om aan de strikte eisen van de industrie te voldoen?

Bij cleanroom reiniging volgt Big Cleaning strikte protocollen en maakt gebruik van speciale apparatuur en materialen om te voldoen aan de hoge eisen van de industrie. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid en gecertificeerd om te werken volgens de normen die gelden voor cleanrooms en om kruisbesmetting te voorkomen.

Biedt Big Cleaning flexibele schoonmaakplannen op maat voor mijn bedrijf of organisatie?

Ja, Big Cleaning biedt flexibele schoonmaakplannen op maat voor uw bedrijf of organisatie. Tijdens een intakegesprek bespreken we uw specifieke wensen en behoeften, waarna we een aangepast schoonmaakplan opstellen dat aansluit bij uw situatie en budget.

Wat is het proces om een offerte aan te vragen en hoe snel kan Big Cleaning starten met de schoonmaakdiensten na het goedkeuren van de offerte?<br />

Om een offerte aan te vragen, kunt u contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of ons online contactformulier. Na het ontvangen van uw aanvraag zullen we een intakegesprek plannen om uw behoeften te bespreken en een passende offerte op te stellen. Zodra u akkoord gaat met de offerte, kunnen we in de meeste gevallen binnen enkele werkdagen met de schoonmaakdiensten beginnen.

tevreden klanten

Big Cleaning heeft ons kantoor omgetoverd tot een schone en frisse omgeving. Het team is professioneel en betrouwbaar. Een echte aanrader!

“De gezondheidszorg reiniging van Big Cleaning is van topkwaliteit. Ze zorgen voor een hygiënische en veilige omgeving voor onze patiënten en medewerkers.”

“We zijn enorm tevreden met het vloeronderhoud en de glasbewassing door Big Cleaning. Ons bedrijfspand ziet er nu altijd tiptop uit!”

“De specialistische reiniging van Big Cleaning heeft onze productieomgeving naar een hoger niveau getild. Hun aandacht voor detail is indrukwekkend.”

“Big Cleaning is snel, efficiënt en betrouwbaar. Hun schoonmaakdiensten zijn ongeëvenaard. We raden hen ten zeerste aan voor al uw schoonmaakbehoeften.”