Vraag offerte aan

Book Now

Vloeronderhoud op maat voor diverse vloertypen

Bij Big Cleaning begrijpen we dat elke vloer uniek is en specifieke zorg vereist. Daarom bieden we op maat gemaakte vloeronderhoudsdiensten die rekening houden met factoren zoals locatie, gebruik en staat van de vloeren. Onze deskundige medewerkers beoordelen uw vloeren ter plaatse om ervoor te zorgen dat de juiste reinigings- en onderhoudsmethoden worden toegepast.

Onze diensten omvatten professionele reiniging en onderhoud van natuursteen, hout, gymzaal, marmoleum, linoleum, rubber en tapijt vloeren. Big Cleaning streeft ernaar om aan de wensen van onze klanten te voldoen door verschillende reinigingstechnieken te gebruiken voor elk type vloer. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we de levensduur van uw vloeren verlengen en hun esthetische uitstraling behouden.

Professioneel vloeronderhoud en reiniging met Big Cleaning

Een goed onderhouden vloer is essentieel voor een schone en aantrekkelijke omgeving. Bij Big Cleaning bieden we hoogwaardige vloeronderhoudsdiensten die zijn geoptimaliseerd voor SEO, EAT en EEAT. Onze aanpak is gebaseerd op het nauwkeurig evalueren van uw vloeren om de meest geschikte reinigings- en onderhoudsmethoden te bepalen.

Of u nu een natuurstenen, houten, gymzaal, marmoleum, linoleum, rubber of tapijt vloer heeft, onze experts staan klaar om u te helpen de perfecte oplossing voor uw vloeronderhoudsbehoeften te vinden. Ons doel is om uw vloeren er op hun best uit te laten zien en hun levensduur te verlengen.

Big Cleaning: Uw partner voor vloeronderhoud en reiniging

Het onderhouden van vloeren is een cruciaal aspect van schoonmaakdiensten. Big Cleaning biedt uitstekende vloeronderhoudsoplossingen die rekening houden met uw specifieke behoeften en wensen. Wij zorgen ervoor dat uw vloeren de juiste zorg krijgen door ze “live” te beoordelen en een passend reinigings- en onderhoudsplan op te stellen.

Onze diensten omvatten het reinigen en onderhouden van natuursteen, houten, gymzaal, marmoleum, linoleum, rubber en tapijt vloeren. Wij gebruiken verschillende reinigingstechnieken die afgestemd zijn op het type vloer, zodat we aan de verwachtingen van onze klanten kunnen voldoen. Door te kiezen voor Big Cleaning, kiest u voor een betrouwbare partner die zich inzet voor het leveren van hoogwaardige vloeronderhoudsdiensten.

Ons team van ervaren professionals is getraind in de nieuwste technieken en best practices op het gebied van vloeronderhoud. We zijn toegewijd aan het bieden van uitstekende resultaten en het waarborgen van de tevredenheid van onze klanten. Laat Big Cleaning u helpen uw vloeren in topconditie te houden en een schone, veilige en aantrekkelijke omgeving te creëren.

Alle Services

Kantoor Schoonmaak

Professionele reiniging voor jouw kantoor.

Trappenhuis Schoonmaak

Schoon trappenhuis, net gebouw.

Bouw Schoonmaak

Na de bouw opruimen wij jouw locatie.

Gezondheidszorg reiniging

Veiligheid en hygiëne voor jouw gezondheidszorg.

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud op hoog niveau.

Gevelreiniging

Een schone gevel voor een goede uitstraling.

Industriële reiniging

Grondige reiniging voor een gezonde werkomgeving.

Specialistisch / Diepte Reiniging

Specialistisch reinigen voor een diepe reiniging.

Vliegtuigreiniging

Hoge standaarden voor vliegtuigreiniging.

Cleanroom reiniging

Gecontroleerde reiniging voor schone ruimtes.

Glasbewassing

Vlekkeloze reiniging voor glasoppervlakken.

R

Wat is er inbegrepen

  • Schoonmaakmiddelen
  • Doeken en sponzen
  • Water
R

Hoe werk het

  • Maak een afspraak
  • Schoonmaken
  • Inspecteren
R

Wat kan je verwachten

  • grondige en uitgebreide reiniging
  • Betrouwbare en professionele service 
  • Een schoon en fris ogende ruimte

06 - 42 50 57 37