Specialistisch / diepte reiniging

Vraag offerte aan

Dieptereiniging voor een hygiënisch en schoon resultaat

Big Cleaning is gespecialiseerd in dieptereiniging, een reinigingsproces dat verder gaat dan het oppervlakkig schoonmaken van ruimtes. Wij zorgen voor een grondige en professionele reiniging van onder andere sanitaire ruimtes, waardoor deze niet alleen brandschoon ogen, maar ook hygiënisch verantwoord zijn.

Onze dieptereiniging omvat het demonteren en reinigen van wandornamenten, het verwijderen van beschimmelde kitranden en het plaatsen van nieuwe kitranden na de reiniging. Daarnaast maken we gebruik van een stoomcleaner om urinesteen te verwijderen uit gedemonteerde sifons van urinoirs.

Door de jarenlange ervaring van ons vakkundig personeel en het gebruik van geavanceerde reinigingsapparatuur, zorgen wij voor een optimale hygiëne en een frisse uitstraling van uw sanitaire ruimtes. Kies voor Big Cleaning en ervaar de voordelen van een professionele dieptereiniging.

Specialistische reiniging voor een veilige en gezonde omgeving

Bij Big Cleaning begrijpen we het belang van een schone en veilige omgeving. Onze specialistische reinigingsdiensten gaan verder dan alleen het zichtbaar schoonmaken van ruimtes. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand of instelling een optimale hygiëne heeft, waardoor het risico op ziekteverwekkers en andere gevaren wordt geminimaliseerd.

Onze experts zijn getraind in het uitvoeren van dieptereinigingen in diverse sectoren, waaronder sanitaire ruimtes. Hierbij richten we ons op de grondige reiniging van onderdelen die vaak over het hoofd worden gezien, zoals kitranden, wandornamenten en sifons van urinoirs.

Door het gebruik van de nieuwste technieken en reinigingsmiddelen, gecombineerd met de expertise van ons personeel, garanderen wij een hoogwaardige en duurzame reiniging. Vertrouw op Big Cleaning voor een professionele en betrouwbare specialistische reiniging.

Big Cleaning: Expertise en kwaliteit in dieptereiniging

Big Cleaning is uw betrouwbare partner op het gebied van dieptereiniging en specialistische reinigingsdiensten. Ons ervaren team van professionals gaat verder dan enkel het zichtbaar schoonmaken van ruimtes, door zich te richten op de grondige reiniging van sanitaire ruimtes en andere ruimtes met specifieke reinigingsbehoeften.

Bij onze dieptereinigingsdiensten demonteren en reinigen we onder andere wandornamenten, verwijderen we beschimmelde kitranden en plaatsen we nieuwe kitranden na de reiniging. Bovendien gebruiken we stoomcleaners om urinesteen te verwijderen uit gedemonteerde sifons van urinoirs.

Door te kiezen voor Big Cleaning, kiest u voor een combinatie van expertise, ervaring en kwaliteit. Ons team blijft op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van reinigingstechnieken en -middelen, waardoor we altijd in staat zijn om de beste resultaten te leveren voor uw bedrijf of instelling. 

Investeer in een schone, hygiënische en veilige omgeving voor uw medewerkers, klanten en bezoekers door te kiezen voor de dieptereiniging en specialistische reinigingsdiensten van Big Cleaning. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Alle Services

Kantoor Schoonmaak

Professionele reiniging voor jouw kantoor.

Trappenhuis Schoonmaak

Schoon trappenhuis, net gebouw.

Bouw Schoonmaak

Na de bouw opruimen wij jouw locatie.

Gezondheidszorg reiniging

Veiligheid en hygiëne voor jouw gezondheidszorg.

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud op hoog niveau.

Gevelreiniging

Een schone gevel voor een goede uitstraling.

Industriële reiniging

Grondige reiniging voor een gezonde werkomgeving.

Specialistisch / Diepte Reiniging

Specialistisch reinigen voor een diepe reiniging.

Vliegtuigreiniging

Hoge standaarden voor vliegtuigreiniging.

Cleanroom reiniging

Gecontroleerde reiniging voor schone ruimtes.

Glasbewassing

Vlekkeloze reiniging voor glasoppervlakken.

R

Wat is er inbegrepen

  • Schoonmaakmiddelen
  • Doeken en sponzen
  • Water
R

Hoe werk het

  • Maak een afspraak
  • Schoonmaken
  • Inspecteren
R

Wat kan je verwachten

  • grondige en uitgebreide reiniging
  • Betrouwbare en professionele service 
  • Een schoon en fris ogende ruimte

06 - 42 50 57 37