Glasbewassing

Vraag offerte aan

Glasbewassing bij Schoonmaakbedrijf Big Cleaning

Bij Big Cleaning, een vooraanstaand schoonmaakbedrijf, nemen wij glasbewassing serieus. Onze gecertificeerde en ervaren glazenwassers zorgen voor een professionele reiniging van uw ramen en kozijnen. Schone ramen zijn essentieel voor een optimale uitstraling van uw pand en het creëren van een prettige werkomgeving.

Met de nieuwste technologieën en inachtneming van ARBO wetgeving, bieden wij duurzame en efficiënte oplossingen voor glasbewassing. Zo maken wij gebruik van ergonomische telescoopsystemen met osmosewater, wat zorgt voor een streeploos en milieuvriendelijk resultaat.

Door het typisch Nederlandse klimaat is regelmatige glasbewassing noodzakelijk. Ons deskundige team staat klaar om uw ramen en kozijnen in perfecte staat te brengen. Kies voor Big Cleaning en ervaar de voordelen van een professionele glasbewassing.

Professionele Glasbewassing met Big Cleaning

Big Cleaning is een ervaren schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in glasbewassing voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Onze gecertificeerde glazenwassers zijn vakbekwaam en hebben ruime ervaring in het reinigen van ramen en kozijnen.

Wij werken volgens de richtlijnen van de ARBO wetgeving en maken gebruik van de nieuwste technieken, zoals ergonomische telescoopsystemen met osmosewater. Dit zorgt voor een veilige en efficiënte reiniging zonder strepen, waarbij het milieu wordt ontzien.

Het Nederlandse klimaat kan uw ramen en kozijnen aantasten, waardoor regelmatige glasbewassing essentieel is. Big Cleaning zorgt voor een schone en frisse uitstraling van uw pand en helpt bij het behoud van de waarde van uw vastgoed. Vertrouw op onze expertise voor een uitstekende glasbewassing.

Glasbewassing door Experts bij Big Cleaning

Bij Big Cleaning bieden wij hoogwaardige glasbewassing door ons team van gecertificeerde en ervaren glazenwassers. Wij begrijpen het belang van schone ramen en kozijnen voor de uitstraling en beleving van uw pand.

Wij houden rekening met de ARBO wetgeving en zetten in op duurzame oplossingen. Onze ergonomische telescoopsystemen met osmosewater staan garant voor een veilige, efficiënte en milieuvriendelijke reiniging van uw ramen.

Het Nederlandse weer kan uw ramen en kozijnen zwaar belasten, waardoor het noodzakelijk is om regelmatig een professionele glasbewassing te laten uitvoeren. Big Cleaning helpt u graag met het onderhoud van uw ramen en kozijnen, zodat u kunt genieten van een helder uitzicht en een verzorgde uitstraling van uw pand.

Alle Services

Kantoor Schoonmaak

Professionele reiniging voor jouw kantoor.

Trappenhuis Schoonmaak

Schoon trappenhuis, net gebouw.

Bouw Schoonmaak

Na de bouw opruimen wij jouw locatie.

Gezondheidszorg reiniging

Veiligheid en hygiëne voor jouw gezondheidszorg.

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud op hoog niveau.

Gevelreiniging

Een schone gevel voor een goede uitstraling.

Industriële reiniging

Grondige reiniging voor een gezonde werkomgeving.

Specialistisch / Diepte Reiniging

Specialistisch reinigen voor een diepe reiniging.

Vliegtuigreiniging

Hoge standaarden voor vliegtuigreiniging.

Cleanroom reiniging

Gecontroleerde reiniging voor schone ruimtes.

Glasbewassing

Vlekkeloze reiniging voor glasoppervlakken.

R

Wat is er inbegrepen

  • Schoonmaakmiddelen
  • Doeken en sponzen
  • Water
R

Hoe werk het

  • Maak een afspraak
  • Schoonmaken
  • Inspecteren
R

Wat kan je verwachten

  • grondige en uitgebreide reiniging
  • Betrouwbare en professionele service 
  • Een schoon en fris ogende ruimte

06 - 42 50 57 37